Print this page | Go back to previous topic
Forum nameFinancial Feast
Topic subjectKvindernes sko kommer i neutral grå trimmet i neongrå
Topic URLhttps://www.businessownersideacafe.com/forums/dcboard.php?az=show_topic&forum=105&topic_id=1628&mesg_id=1628
1628, Kvindernes sko kommer i neutral grå trimmet i neongrå
Posted by vazqumisaer, Thu Oct-26-17 11:35 PM
Gel-Venture er designet til den neutrale løber. Folk siges at være neutrale løbere, når de rammer gulvet med hælen og ruller derefter mod tæerne. Fødderne på deres fødder vil være lidt indadvendte for at absorbere effekten, når de løber eller går.

Slidmønsteret på deres sko vil se ud som bogstavet 'S'. Det bemærkes, at www.lobeskobutik.com/ultra-boost-40-c-1_37.html disse sko design og deres innovative gel støtte er ideel til løbere med neutrale pronation.

ASICS Gel Venture er lavet af syntetisk overlejret mesh stof, der ånder godt og er også vandtæt. Kvindernes sko kommer i neutral grå trimmet i neongrå, mens mændeskoene er grå med rød trim. Disse ASICS Venture 5 sko blonder op for nem pasform og komfort. De har også forstærkede tæer til beskyttelse og sikkerhed under kørslen.

Den støttede ryg af trail running sko hjælper også mennesker med at holde sig trygge og komfortable, mens de kører. Disse højkvalitets løbesko leveres også med en aftagelig sokforing. Skoene kan også vaskes af maskinen.